Thursday, April 15, 2010

My Version of Biggest Loser

 DAY 1

Hari ini dalam sejarah, start buat program ' 30 days shred ' dengan bantuan trainer The Biggest Loser. Bukan Encik Bob tapi Cik Jillian. Baru buat level 1 for 28 minutes tapi sengsara weh!. Kaw-kaw kena dera macam dalam show tu ( exaggerate nih! ). Since I do not have proper equipment - dumbell and exercise mat, so I improvised la ape yang ada dalam bilik nih. Tak guna dumbell pun sweating and panting like tak pernah exercise ( eh? ). Agaknya kalau guna terus sakit-sakit badan tak?. Sekarang dah rasa pening-pening, lutut pun dah terketar-ketar macam orang tua. Haiya.....padahal buat jumping jack, jumping rope je for cardio. Yang lain-lain focus kat abs - ni pun semput jugak. 

Takpe-takpe..We'll see result in 30 days yer. ( kalau ko rajin la makcik! )..Oh tidak, kena rajin sebab scary tengok mirror dalam fitting room tadi. HAHA T__T

Gonna update my body's measurement for future revision soon. Kalau tak malu la..

p/s : Body assistant Cik Jillian sangat hot! I want! I want!

2 comments:

Sue said...

wah! nanti boleh lah share progress-progressnya..:)

tiey said...

hai sue!!...hehe..progress lambat lg kot sbb br je mula plus makan xhengat skang ni..tp insyaallah kalau ada good progress blh juga share..hehe