Friday, September 3, 2010

Morning!

Tiba-tiba teringin nak buat entry. 


Wanie :
Ala..Aku still macam dulu, but pasal baking tu, ntah la tetiba je it grows on me. Tersuka pulak. Tapi kadang-kadang fail jugek. Well, obviously I'm not a naturally talented, be it cooking or baking :p
Penah tak dengar ada orang rela kemas-kemas rumah 5 jam daripada masak setengah jam?
Haa..aku ler tu! Haha

(aku teringin nak makan pecal yang ko bawak masa kite 2nd year dulu..waaa sedaaap!! )


Julia:
Cute kan font tu! Haha..Puji blog sendiri, tak boley bla btol.. :)


Safura:
Makcik! Mana pegi ko punye comment tadi? Aku dah publish la..Tssk!

Nak kawin la ni..Nak tunggu Nadzif besar sikit je lagi, boleh jadi pengapit..HAHA 
 T__T

**********


To anyone who want to use cute font for your titles, side bars and dates, I've found a blog that share a super easy tutorial and with excellent directions. Here it is.





:)

10 comments:

safura said...

heh, ko saje kan tiey wt2 hilangkan komen aku.. mentang2 aku tny bila nk jd ISTERI, dan2 wt2 terdelete yer.. hahhahaha

tiey said...

aku tak deleteeeee!!! mana berani dgn mama nadzif hahaha

~husna~ said...

a'ah kan tiey,mama nadzif garang!! takut2...
err..nadzif jd pengapit?lambat lg gitu ko nk kawin.isk2..

tiey said...

hehehe...lambat kot

safura said...

haaa, tau xpe mama nadzif garang.. ngn nadzif xgarang pon, ngn korg jek garang.. ehehehe..

tiey said...

eee...mama nadzif mmg gitu...nadzif raya mana taun ni?

safura said...

xtau lg nk raya mn... aku nak beraya rumah mak mertua aku, laki aku nk beraya rumah mak mertua die pulak.. penin2, xtau nk raya mn.. silap2 pg raya kami anak beranak beraya kt rumah snd.. hahahahaha

Wanie Nasir said...

sudah jumpa blog husna ngan safura yey!

tiey said...

safura: hah! bagus gilerrrr masing2 nak balik rmh in law...hahaha

wanie: sila skodeng puas2 :p

~husna~ said...

eh..wani pun ada blog ek.xtau plak.mari terjah!!